Gratis Toegang

Ervaren moeder Freakje (48) zoekt_man

Ervaren moeder Freakje van 48 jaar zoekt_man Ze woont in Dronten in de provincie Flevoland waar ze oude moeder liefhebbers zoekt!

Menu

De nieuwe vriend van mama neukt ook met dochter

Moeder en dochter hebben altijd alles samen gedeeld. Ook het verdriet van het verlies van hun vader en man. Maar wat ze nog meer samen delen is de nieuwe vriend van mama! Hij mag ook met de dochter neuken, dat vindt mama heerlijk. En zelf doet ze natuurlijk uitgebreid mee. Regelmatig komt het dus tot spannende triootjes waarbij moeder en dochter ook lesbische dingen doen!
Meld je hier GRATIS aan voor contact met Freakje



Freakje (48) in haar eigen woorden
Elke vrouw heeft wel een wel een spannende kant alleen moet je wel de juiste persoon zijn om dat naar boven brengen. Is er hier een man die mijn spannende kant wel wil leren kennen en verder wil uitdiepen, ik ben voor veel in en er is veel bespreekbaar.
★★★★★
Whatislove (23137)
Ik ben nog niet zo comfortabel met mezelf helemaal bloot geven, maar een leuke date en zien wat er gebeurd daar ben ik zeker wel voor in. ...
Mooie dame (51) opgeilen
★★★★★
Troelalala (17364)
Gewoon een gezellig wijf die opzoek is naar een gezellige vent, meer niet :) ...
Geile moeder (49) naaien
★★★★☆
Velinke (13346)
Je kan nooit vrienden genoeg hebben denk ik zo! En misschien vind ik hier wel een speciaal vriendje! ...
Oude vrouw (43) neuken
★★★★☆
Viqan (4878)
Het zou fijn zijn als de man die me leuk vind in de buurt woont. Het liefst wil je elke avond zien en de weekenden met je doorbrengen als we verliefd op elkaar worden. Kijk er naar uit om je reactie ter lezen. ...
Hete oma (57) emailen